Bérbeadás

Cégünktől kedvező feltételekkel bérlehet állványzatot kivitelezés nélkül is.

Amennyiben nincs szüksége arra, hogy az állványzatot mi szállítsuk ki és építsük meg, akkor természetesen lehetősége van arra, hogy azt ezen szolgáltatásoktól mentesen bérelje ki tőlünk.

Az állványzat bérlésével kisebb családi házak állványozása is gazdaságosan megoldható, amennyiben a Bérlő az állványzat építését önállóan meg tudja oldani.

Bérlési kisokos

Az állvány bérlésével kapcsolatos kérdéseire itt találhat választ.

Milyen állványzatot bérelhet tőlünk?

Hünnebeck Bosta és Layher Blitz állványzatokat adunk bérbe. Mindkét rendszer a legmodernebb, legbiztonságosabb és a legkönnyebben építhető rendszerek közé tartozik. Bérlési árajánlatok összevetésekor érdemes utánanézni, hogy a bérbeadó milyen rendszert kínál. A széles és nehéz elemeket tartalmazó állványzatok szállítása és építése jelentős többlet ráfordítást igényel.

Milyen feltételekkel bérelhet tőlünk?

Magánszemély esetén irodánkban a személyazonosságát személyi igazolvánnyal igazolva írhatja alá a bérleti szerződést. Cégek esetén lehetőség van email útján szerződni. A bérléshez szükség van bérleti kaució előzetes megfizetésére, ami általában 2000 Ft/m2 (kivéve komplexebb, több kiegészítőt tartalmazó összeállításokat). A bérleti kaucióval az állványzat visszaszállításakor számolunk el.

Mikor érdemes bérelni?

Elsősorban kisebb családi házak homlokzati munkáihoz célszerű állványt bérelni. Amennyiben a helyszínen dolgozó szakkivitelezők, pl. kőműves, szakszerűen össze tudja szerelni az állványzatot, illetve amennyiben az állványzat viszonylag kicsi (kisebb mint 300 m2) és a kivitelezési folyamat során többször is átalakításra kerül.

Mennyibe kerül az állványbérlés?

Amennyiben a homlokzat nem túl tagolt, akkor az alábbi költségekkel számolhat:

  • 100 m2-nél kisebb állványzat:  3.500 Ft/nap + áfa.
  • 100 m2 – 300 m2: 6.000 Ft/nap + áfa
  • 300 m2 – : 20 Ft/m2/nap + áfa

Minimális bérleti idő 30 nap.

Hogyan történik az állvány el és visszaszállítása?

Az állványzat el és visszaszállításáról a Bérlő gondoskodik. Az átadás átvétel helye a cégünk telephelye (1214 Budapest II. Rákóczi Ferenc út 253-255).

Külön díj ellenében (Budapesten 50.000 Ft/fuvar + áfa) vállaljuk az állványzat ki és visszaszállítását, de az építkezés helyszínén a lerakodásról a Bérlőnek kell gondoskodnia.