Állványozás

A magyarországi állványozó piac egyik meghatározó szereplője vagyunk. Partnereink közé a legnevesebb magyar és nemzetközi építőipari, energetikai, vegyipari és egyéb gyártó cégek tartoznak.

Állványozás

Az állványzatban otthon vagyunk.

Az Induserv Állványművek Kft 1990. májusa óta a magyar építőipar egyik megbízható szereplője.

Fő tevékenységünk az állványozás építőipari és ipari környezetben. 100.000 m2-nyi Layher és Hünnebeck állványzatunk, mérnökeink, munkavédelmi és állványozó kollégáink a garancia arra, hogy Ön is elégedett lesz velünk

Több mint 30 éves múltunk bizonyítja, hogy azt adjuk, amit az ügyfeleink várnak tőlünk.

Az állványaink az Ön igényei szerint készülnek a munkabiztonsági előírások maradéktalan figyelembevételével. Mert az emberéletnél nincs drágább dolog a világon.

Kivitelezés

A mellékelt videón megtekintheti egy tényleges kivitelezésünk timelaps videóját.

Szolgáltatásaink

Ipari állványozás

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik ipari objektumok állványozásában. Dolgoztunk a MOL Zrt finomítójában, Magyarország majdnem mindegyik erőművében, a Monsanto, a Procter&Gamble, a PannóniaBio, a Mercedes, az Audi gyáraiban stb. Mindenhol megálltuk a helyünket.

Építőipari állványozás

A cégünk megalakulása óta az építőipar egyik megbízható szakkivitelezője. Majdnem minden jelentős hazai és nemzetközi céggel dolgoztunk már. Tudja mi köti össze az Allee, a Corvin Plaza, a Campona, a KÖKI terminál bevásárlóközpontokat? Hát a mi állványzatainkról dolgoztak a kivitelezők

Műemléki épületek állványozása

Szívünkhöz talán ez áll a legközelebb. Megőrizni azt, ami fontos nekünk. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország épített örökségének megőrzéséhez mi is hozzájárulhatunk.

Állványozási kisokos

Az állványozással kapcsolatos kérdéseire itt találhat választ.

Milyen állványozási feladatokkal fordulhat hozzánk?

Cégünk az elmúlt 30 évben már mindennel találkozott. Állványoztunk bevásárlóközpontot, irodaházat, oktatási intézményeket, templomokat, erőműveket, gyárakat, lakótömböket, lakóházakat, társasházakat, kéményeket és alagutakat. Mindenevők vagyunk.

Hogyan kérhet árajánlatot tőlünk?

Küldje el az állványozandó épület tervrajzait, ha lehet néhány fényképet, az elérhetőségét és egy rövid leírást, hogy mire van szüksége. Előzetes ajánlatot küldünk Önnek. Amennyiben ez találkozik elképzeléseivel, akkor egy helyszíni felmérés keretében pontosítjuk az árajánlatunkat.

Mennyibe fog ez Önnek kerülni?

Minden projekt más és más. Más a koomplexitása és a mérete. Egyben azonban biztos lehet. Tőlünk a mindenkori piaci árnak megfelelő árajánlatot fog kapni. Mi hosszútávú együttműködésre törekszünk.

Kisebb projekteket is beállványozunk?

Sok nagy projektünk volt már. Nyilván ezek kerülnek fel a honlapunkra. De még több kisebb projektet is megcsináltunk már. Jelenlegi indikatív árunk kisebb (300m2-nél kisebb) projektekre Budapesten és Pest megyében 2.500 Ft/m2 + áfa, mely tartalmazza a szállítást, építést bontást és 30 nap bérleti időt (de minimum 300.000 Ft + áfa /projekt)