és az Induserv Kft
az Állványművek Kft,
Egyesült

Deep scaffolding insight
Order NOW

Egyesült az Induserv és az Állványművek - profi állványozási szolgáltatások

Együtt folytatjuk

Az Állványművek Kft és az Induserv Kft 2019. októberétől egyesült erővel folytatja tevékenységét. Célunk, hogy a külön-külön megszerzett több évtizedes tapasztalatot egyesítve még hatékonyabb, az ügyfeleket maximálisan kielégítő szolgáltatásokat nyújtsunk. Az új honlap az allvanyozas.hu oldalra költözött.

Ultimate scaffolding

Induserv is one of the leading scaffolding companies in Hungary. Our client portfolio includes the best Hungarian and multinational construction and energy companies. Our stable and highly qualified workforce and modern equipment ensure the highest possible service level for our customers.


Állványozás, homlokzati és műemlékvédelmi állványok építése, térállványok tervezése és építése

Sale formwork equipment

Olcsó födémzsalúvásárlás

Födémzsalu bérlés helyett vásárolja meg a DOKA, Peri és MEVA födémzsalu rendszerekkel teljes mértékben kompatibilis födémzsaluzatot hihetetlenül alacsony áron. Rövid időn belül megtérül a befektetés, a használt zsaluzatot pedig újra értékesíteni lehet.


Asbestos removal projects

Asbestos is an extremely dangerous substance therefore we face special requirements for our scaffolding services. Our expertise really makes a difference.

Állványzat azbesztmentesítési projektekhez

Fire protection

Passzív tűzvédelem, tűzvédelmi bevonatok

A passzív tűzvédelmen belül foglalkozunk acélszerkezetek tűzvédelmével, elsősorban tűzgátló festéssel, továbbá épületek tűzszakasz határain átvezetett gépészeti és elektromos vezetékek tűzgátló tömítésével. A kivitelezést a passzív tűzvédelem szakterületén nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal végezzük. Munkánk során a Dunamenti Tűzvédelem Zrt. által gyártott és forgalmazott anyagokkal dolgozunk.