és az Induserv Kft
az Állványművek Kft,
Egyesült

Deep scaffolding insight
Order NOW

Egyesült az Induserv és az Állványművek - profi állványozási szolgáltatások

Együtt folytatjuk

Az Állványművek Kft és az Induserv Kft 2019. októberétől egyesült erővel folytatja tevékenységét. Célunk, hogy a külön-külön megszerzett több évtizedes tapasztalatot egyesítve még hatékonyabb, az ügyfeleket maximálisan kielégítő szolgáltatásokat nyújtsunk.


Állványművek + Induserv = Induserv Állványművek

Állványozás, homlokzati és műemlékvédelmi állványok építése, térállványok tervezése és építése

Állványozás felsőfokon

Cégünk az állványépítés egyik meghatározó szereplője Magyarországon. Ügyfélportfóliónkba a legnevesebb hazai és nemzetközi építőipari és energetikai vállalatok tartoznak. Magasan képzett munkavállalóink, stabil, hosszú távú alvállalkozóink és korszerű eszközeink révén a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek.


homlokzati állványozás építés, bérbeadás, átépítés

Építőipari állványozás - homlokzati állványok

Az Induserv Kft teljes körű építőipari állványépítési szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Mi gondoskodunk az állványzat ki és visszaszállításáról, építéséről, átépítéséről és bontásáról, a szükséges érintésvédelem kiépítéséről. Önnek csak a saját szakterületével kell foglalkoznia.


Állványozás, homlokzati és műemlékvédelmi állványok építése, térállványok tervezése és építése

Ipari állványozás

A Induserv Kft munkatársai a legnagyobb magyarországi ipari projekteken szerezett tapasztalata biztos bázist jelent, hogy az Ön igényeinek is megfeleljünk. Munkatársaink a petrolkémiai üzemek, erőművek karbantartásában és új ipari üzemek létesítésében bizonyították képességeiket.


homlokzati állványozás építés, bérbeadás, átépítés biztonságosan

A biztonság elsődleges a számunkra

Az emberi élet és egészség a legmagasabb prioritással bír számunkra. Nincs az a határidő, nincs az az elérhető nyereség vagy fenyegető veszteség mely a biztonság terén kompromisszumra kényszeríthetne minket.
Nem véletlen, hogy a magyarországi szabályozó környezet is egyre nagyobb hangsúlyt helyez a munkabiztonságra. Több százezer forintos bírságok szabhatóak ki nem megfelelő állványzatok, illetve az állványzat nem megfelelő összeszerelése esetén. A bakállványok, létrák munkavédelmi szempontból nem kielégítőek, azaz rendkívül veszélyesek. Az állványozás komoly szakértelmet kíván, mind a tervezés, mind a kivitelezés során.


Ultimate scaffolding

Induserv is one of the leading scaffolding companies in Hungary. Our client portfolio includes the best Hungarian and multinational construction and energy companies. Our stable and highly qualified workforce and modern equipment ensure the highest possible service level for our customers.


Állványozás, homlokzati és műemlékvédelmi állványok építése, térállványok tervezése és építése

Sale formwork equipment

Olcsó födémzsalúvásárlás

Födémzsalu bérlés helyett vásárolja meg a DOKA, Peri és MEVA födémzsalu rendszerekkel teljes mértékben kompatibilis födémzsaluzatot hihetetlenül alacsony áron. Rövid időn belül megtérül a befektetés, a használt zsaluzatot pedig újra értékesíteni lehet.


Asbestos removal projects

Asbestos is an extremely dangerous substance therefore we face special requirements for our scaffolding services. Our expertise really makes a difference.

Állványzat azbesztmentesítési projektekhez

Fire protection

Passzív tűzvédelem, tűzvédelmi bevonatok

A passzív tűzvédelmen belül foglalkozunk acélszerkezetek tűzvédelmével, elsősorban tűzgátló festéssel, továbbá épületek tűzszakasz határain átvezetett gépészeti és elektromos vezetékek tűzgátló tömítésével. A kivitelezést a passzív tűzvédelem szakterületén nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal végezzük. Munkánk során a Dunamenti Tűzvédelem Zrt. által gyártott és forgalmazott anyagokkal dolgozunk.