A hőtérképfelvétel megmutatja a hőszigetelés fontosságát

Szakszerűen kiválasztott és szabályosan kivitelezett hőszigetelés esetén a fűtés költségei akár 40%-kal csökkenhetnek. Összességében a hőszigetelés költségei 5-6 év alatt térülnek meg.

A hőszigetelő rendszerek tervezésekor az egyik alapvető szempont, mennyi idő alatt térül meg a befektetés. A pontos árkalkuláció, a kiszámítható, egyértelmű árazás megkönnyíti a tervezést.

Homlokzati hőszigeteő rendszer

A hőszigetelés kivitelezése 9 fő szakaszból áll polisztirol alapú homlokzati hőszigetelés esetén. Összefoglaltuk, melyik szakaszban, mire kell figyelni, hogy a végeredmény szakszerű és hibátlan legyen.

Polisztirol hőszigetelő lapok hőszigetelő képessége vastagságtól függően

Az alábbi táblázat az ISOTECH EPS H80 polisztirol hőszigetelő lapok hőszigetelő képességét foglalja össze a leggyakoribb falszerkezet típusok függvényében. A szigetelés vastagságán nem érdemes spórolni.

A homlokzati hőszigetelés fajtájának kiválasztásakor figyelembe kell venni többek között a falak és a hőszigetelő anyag páraáteresztő képességét. Fontos szempont, hogy a hőszigetelő rendszer függvényében változnak a kivitelezés költségei.

Elsőre mindenkinek az alacsonyabb fűtésszámla ugrik be, pedig a jól kivitelezett, szakszerű hőszigetelés növeli a lakás komfortérzetét, arról nem is beszélve arról, hogy az épület élettartama is megnő.

Kiemelt Ügyfeleink

Go to top