Hőszigetelés kivitelezés

Homlokzati hőszigetelés kivitelezés

Napjainkban az egyik leggyorsabban megtérülő beruházás az ingatlan hőszigetelése. A hőszigetelés kialakítása ráadásul nem csak pénzben jelentkező megtakarítással jár, de jelentősen növeli a lakók komfortérzetét és javítja az épület külső megjelenését. Az épületek hőszigetelésének egyik legfontosabb lépése a homlokzati felületek hőszigetelése. Ennek során a jelenleg leggyakrabban alkalmazott megoldás a polisztirol lapok felhasználásával történő hőszigetelés. A mai hőszigetelő rendszereknek köszönhetően ez a régebbi épületeknél utólag is megtehető. Cégünk a homlokzati hőszigetelési rendszerek kialakításában, a kivitelezésben áll ügyfeleink rendelkezésére.

Tanácsadás

Hőszigetelés kivitelezésére vonatkozó megrendeléseket csak Budapest vonzáskörzetéből fogadunk, de kérdéseikre a földrajzi korlátoktól függetlenül szívesen válaszolunk. Oldalainkon minden olyan információt megosztunk, amely segíthet a homlokzati hőszigeteléssel kapcsolatos döntések meghozatalában, az alapvető kérdések megválaszolásában. Az éppen aktuális pályázati lehetőségekre is felhívjuk a figyelmet.

A hőszigetelés kivitelezést bízza profikra!

Több gyártó és forgalmazó termékeivel is dolgozunk, de a használati utasításban és a beépítési útmutatóban foglaltakat maximálisan betartjuk. Csak a minden részletében tökéletes hőszigetelés kivitelezéssel érhető el a kívánt hatás, az optimális hőszigetelés és a gyors megtérülés.

Homlokzati hőszigetelés kivitelezés - áraink

Polisztirol lap alapú hőszigetelés esetén alkalmazott áraink:

Falfelületek hőszigetelése: 7.500 Ft/m2
Ablak kávák hőszigetelése: 1000 Ft/fm
Állványozás: 1100 Ft/m2
Kapcsolódó egyéb munkák elvégzése: 4000 Ft/óra/fő

A fenti árak az általános forgalmi adót nem tartalmazzák.

Szigetelés, bádogozás

Az Induserv Kft vállalja ipari létesítmények karbantartásához, létesítéséhez szükséges szigetelési és bádogozási munkák elvégzését. A kivitelezéshez szükséges állványzatot természetesen mi biztosítjuk. Partnereinknek nem kell több szakipari céget koordinálniuk, mi komplett megoldást kínálunk. Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk a minőségi és biztonságos munkavégzésre.

Kiemelt Ügyfeleink

Go to top