Cégünk az állványépítés egyik meghatározó szereplője Magyarországon. Ügyfélportfóliónkba a legnevesebb hazai és nemzetközi építőipari és energetikai vállalatok tartoznak. Magasan képzett munkavállalóink, stabil, hosszú távú alvállalkozóink és korszerű eszközeink révén a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek.

Állvány építés

Felmérés alapján történő tervezés, majd a projekt kívánalmaihoz igazodó több szakaszos építés és bontás. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink minden igényt ki tudnak elégíteni.

Állvány bérbeadás

Azoknak az ügyfeleinknek is készséggel állunk rendelkezésére, akik az állványzatot csak bérelni szeretnék. Helyszíni felmérés alapján az állvány tervezésében ekkor is tudunk segítséget nyújtani.


Letölthető katalógusok

Állvány eladás

Az Induserv Kft forgalmazza Magyarországon a HÜNNEBECK és a HARSCO termékeit: BOSTA és MODEX állványrendszereket és a RASTO, MANTO és VARIOMAX/TOPFLEX zsalurendszereket.


Új és használt állványzat eladása

A biztonság elsődleges a számunkra

Az emberi élet és egészség a legmagasabb prioritással bír számunkra. Nincs az a határidő, nincs az az elérhető nyereség vagy fenyegető veszteség mely a biztonság terén kompromisszumra kényszeríthetne minket.
Nem véletlen, hogy a magyarországi szabályozó környezet is egyre nagyobb hangsúlyt helyez a munkabiztonságra. Több százezer forintos bírságok szabhatóak ki nem megfelelő állványzatok, illetve az állványzat nem megfelelő összeszerelése esetén. A bakállványok, létrák munkavédelmi szempontból nem kielégítőek, azaz rendkívül veszélyesek. Az állványozás komoly szakértelmet kíván, mind a tervezés, mind a kivitelezés során.

Ipari állványozás

A Induserv Kft munkatársai a legnagyobb magyarországi ipari projekteken szerezett tapasztalata biztos bázist jelent, hogy az Ön igényeinek is megfeleljünk. Munkatársaink a petrolkémiai üzemek, erőművek karbantartásában és új ipari üzemek létesítésében bizonyították képességeiket.

Építőipari állványozás

Az Induserv Kft teljes körű építőipari állványépítési szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Mi gondoskodunk az állványzat ki és visszaszállításáról, építéséről, átépítéséről és bontásáról, a szükséges érintésvédelem kiépítéséről. Önnek csak a saját szakterületével kell foglalkoznia.


Térállványok ipari környezetben

Az ipari állványozási feladatok az állványépítés egy teljesen speciális szakterületét jelentik. Teljesen más elvárások, környezet és feladattípusok jellemzik a “normál” homlokzati állványépítéshez képest..


Ipari állványok

Extrém kihívások

A nagy magasságok, egy vízfelület fölé lógó állványzat, vagy éppen egy gömb alakú víztorony a tervező mérnököket komolyabb fejtörés elé állítja. Ezekben a helyzetekben különösen fontos a szakértelem.


Extrém helyzetekre is van megoldás

Irodaházak, panel épületek

A panelrekonstrukcióhoz szükséges állványépítés a legegyszerűbb feladatok egyike. A homlokzatok egyenesek, az épületek jól megközelíthetőek, azonban ez a terület is tartogat kihívásokat.


Állványozás panelrekonstrukció során

Reklámállványok

A homlokzatok elé kifeszített reklámháló, vagy molinó kedvelt megoldás, hiszen tetszetős marad a városkép a felújítások ideje alatt is. Ma már nem a falfelülettel párhuzamos plakátok jelentik az igazi kihívást.


Reklámállványok

Azbeztmentesítési projektek

Az azbeszt fokozottan veszélyes anyag, ezért az azbesztmentesítési projekteknél speciális elvárásokkal szembesül az állványozási terület is. Nem mindegy mivel, és hogyan védjük a környezetet.


Azbesztmentesítésnél használt állványzat

Műemlékvédelmi állványok

A műemlék jellegű épületek döntő többsége a belvárosban található, ahol a behajtás és a rakodás fizikailag is nehézségekbe ütközhet. A munkálatok elvégzéséhez engedélyek szükségesek.


Műemlék jellegű épületek állványozása