Állványozás - építés, bérbeadás, értékesítés

Munkavédelem és biztonságos állványzatAz Induserv Kft a magyarországi állványépítés, állványbérbeadás és állványértékesítés egyik meghatározó szereplője. A német Hünnebeck BOSTA homlokzati állványrendszerek, és a német Hünnebeck MODEX térállványzat tartoznak a termékportfóliónkba. A fenti termékeket értékesítjük, bérbe adjuk valamint igény esetén meg is építjük ügyfeleink számára.

Állványépítés

Felmérés alapján történő tervezés, majd a projekt kívánalmaihoz igazodó több szakaszos építés és bontás. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink minden igényt ki tudnak elégíteni.

Állványbérbeadás

Azoknak az ügyfeleinknek is készséggel állunk rendelkezésére, akik az állványzatot csak bérelni szeretnék. Helyszíni felmérés alapján az állvány tervezésében ekkor is tudunk segítséget nyújtani.

Letölthető termékkatalógusok

Értékesítés

Az Induserv Kft forgalmazza Magyarországon a HÜNNEBECK és a HARSCO termékeit, többek között a népszerű BOSTA és MODEX állványrendszereket és a RASTO, MANTO és VARIOMAX/TOPFLEX zsalurendszereket.

Nagy gyártók rendszereivel kompatibilis állvány eladás használtan és újonnan.A biztonság az állványozás során elsődleges

Az emberi élet és egészség a legmagasabb prioritással bír számunkra. Nincs az a határidő, nincs az az elérhető nyereség vagy fenyegető veszteség mely a biztonság terén kompromisszumra kényszeríthetne minket.

Nem véletlen, hogy a magyarországi szabályozó környezet is egyre nagyobb hangsúlyt helyez a munkabiztonságra. Több százezer forintos bírságok szabhatóak ki nem megfelelő állványzatok, illetve az állványzat nem megfelelő összeszerelése esetén. A bakállványok, létrák munkavédelmi szempontból nem kielégítőek, azaz rendkívül veszélyesek. Az állványozás komoly szakértelmet kíván, mind a tervezés, mind a kivitelezés során.

Ipari állványépítés

A Induserv Kft munkatársai a legnagyobb magyarországi ipari projekteken szerezett tapasztalata biztos bázist jelent, hogy az Ön igényeinek is megfeleljünk. Munkatársaink a petrolkémiai üzemek, erőművek karbantartásában és új ipari üzemek létesítésében bizonyították képességeiket.

Építőipari állványépítés

Az Induserv Kft teljes körű építőipari állványépítési szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Mi gondoskodunk az állványzat ki és visszaszállításáról, építéséről, átépítéséről és bontásáról, a szükséges érintésvédelem kiépítéséről. Önnek csak a saját szakterületével kell foglalkoznia.

Kiemelt Ügyfeleink

Go to top