Műemlékvédelmi állványok
Reklámállványok
Irodaházak, panelépületek állványozása
Térállványok ipari környezetben

Induserv - Állványozás felsőfokon

Cégünk az állványépítés egyik meghatározó szereplője Magyarországon. Ügyfélportfóliónkba a legnevesebb hazai és nemzetközi építőipari és energetikai vállalatok tartoznak. Magasan képzett munkavállalóink, stabil, hosszú távú alvállalkozóink és korszerű eszközeink révén a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek.


Kérjen ajánlatot

Tel: +36 30 297 6806

Sokoldalú állványozási szakértelemTérállványok ipari környezetben

Az ipari állványozási feladatok az állványépítés egy teljesen speciális szakterületét jelentik. Teljesen más elvárások, környezet és feladattípusok jellemzik a “normál” homlokzati állványépítéshez képest.

Ipari állványokAzbeztmentesítési projektek

Az azbeszt fokozottan veszélyes anyag, ezért az azbesztmentesítési projekteknél speciális elvárásokkal szembesül az állványozási terület is. Nem mindegy mivel, és hogyan védjük a környezetet.

Azbesztmentesítésnél használt állványzatIrodaházak, panel épületek

A panelrekonstrukcióhoz szükséges állványépítés a legegyszerűbb feladatok egyike. A homlokzatok egyenesek, az épületek jól megközelíthetőek, azonban ez a terület is tartogat kihívásokat.

Állványozás panelrekonstrukció soránReklám állványok

A homlokzatok elé kifeszített reklámháló, vagy molinó kedvelt megoldás, hiszen tetszetős marad a városkép a felújítások ideje alatt is. Ma már nem a falfelülettel párhuzamos plakátok jelentik az igazi kihívást.

ReklámállványokMűemlékvédelmi állványok

A műemlék jellegű épületek döntő többsége a belvárosban található, ahol a behajtás és a rakodás fizikailag is nehézségekbe ütközhet. A munkálatok elvégzéséhez szükséges engedélyek beszerzése sem mindig egyszerű.

Műemlék jellegű épületek állványozásaExtrém kihívások

A nagy magasságok, egy vízfelület fölé lógó állványzat, vagy éppen egy gömb alakú víztorony a tervező mérnököket komolyabb fejtörés elé állítja. Ezekben a helyzetekben különösen fontos a szakértelem.

Extrém helyzetekre is van megoldás

Kiemelt Ügyfeleink

Go to top