Sokoldalú állványozási szakértelem Kérjen ajánlatot MOST

Állványozás felsőfokon

Cégünk az állványépítés egyik meghatározó szereplője Magyarországon. Ügyfélportfóliónkba a legnevesebb hazai és nemzetközi építőipari és energetikai vállalatok tartoznak. Magasan képzett munkavállalóink, stabil, hosszú távú alvállalkozóink és korszerű eszközeink révén a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek.

Állványozás, homlokzati és műemlékvédelmi állványok építése, térállványok tervezése és építése

Vásároljon födémzsalut

Olcsó födémzsalúvásárlás
Födémzsalu bérlés helyett vásárolja meg a DOKA, Peri és MEVA födémzsalu rendszerekkel teljes mértékben kompatibilis födémzsaluzatot hihetetlenül alacsony áron. Rövid időn belül megtérül a befektetés, a használt zsaluzatot pedig újra értékesíteni lehet.

Azbesztmentesítés

Az azbeszt fokozottan veszélyes anyag, ezért az azbesztmentesítési projekteknél speciális elvárásokkal szembesül az állványozási terület is. Nem mindegy mivel, és hogyan védjük a környezetet és a projekten dolgozó munkatársak egészségét.

Állványzat azbesztmentesítési projektekhez

Passzív tűzvédelem

Passzív tűzvédelem, tűzvédelmi bevonatok
A passzív tűzvédelmen belül foglalkozunk acélszerkezetek tűzvédelmével, elsősorban tűzgátló festéssel, továbbá épületek tűzszakasz határain átvezetett gépészeti és elektromos vezetékek tűzgátló tömítésével. A kivitelezést a passzív tűzvédelem szakterületén nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal végezzük. Munkánk során a Dunamenti Tűzvédelem Zrt. által gyártott és forgalmazott anyagokkal dolgozunk.