és az Induserv Kft
az Állványművek Kft,
Egyesült

Állvány építés

Felmérés alapján történő tervezés, majd a projekt kívánalmaihoz igazodó több szakaszos építés és bontás. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink minden igényt ki tudnak elégíteni.Állvány építés

Állvány bérbeadás

Azoknak az ügyfeleinknek is készséggel állunk rendelkezésére, akik az állványzatot csak bérelni szeretnék. Helyszíni felmérés alapján az állvány tervezésében ekkor is tudunk segítséget nyújtani.Állvány bérbeadás

Állvány eladás

Az Induserv Kft forgalmazza Magyarországon a HÜNNEBECK és a HARSCO termékeit: BOSTA és MODEX állványrendszereket és a RASTO, MANTO és VARIOMAX/TOPFLEX zsalurendszereket.Új és használt állványzat eladása

Egyesült az Induserv és az Állványművek - profi állványozási szolgáltatások

Együtt folytatjuk

Az Állványművek Kft és az Induserv Kft 2019. októberétől egyesült erővel folytatja tevékenységét. Célunk, hogy a külön-külön megszerzett több évtizedes tapasztalatot egyesítve még hatékonyabb, az ügyfeleket maximálisan kielégítő szolgáltatásokat nyújtsunk.


Állványművek + Induserv = Induserv Állványművek

Állványozás, homlokzati és műemlékvédelmi állványok építése, térállványok tervezése és építése

Állványozás felsőfokon

Cégünk az állványépítés egyik meghatározó szereplője Magyarországon. Ügyfélportfóliónkba a legnevesebb hazai és nemzetközi építőipari és energetikai vállalatok tartoznak. Magasan képzett munkavállalóink, stabil, hosszú távú alvállalkozóink és korszerű eszközeink révén a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek.


homlokzati állványozás építés, bérbeadás, átépítés

Építőipari állványozás - homlokzati állványok

A homlokzati állványok nagy függőleges falfelületek szigetelési, színezési, és szerelési munkálataihoz biztosítják a szükséges állványzatot, amelyről zavartalanul és biztonságosan lehet dolgozni. Teljes körű építőipari állványépítési szolgáltatással állunk ügyfelei rendelkezésére. Gondoskodunk az állványzat ki és visszaszállításáról, építéséről, átépítéséről és bontásáról, a szükséges érintésvédelemről. Önnek csak a saját szakterületével kell foglalkoznia.


Állványozás, homlokzati és műemlékvédelmi állványok építése, térállványok tervezése és építése

Ipari állványozás

Az erőművek karbantartási munkálataihoz, új ipari üzemek létesítéséhez, csarnokok, kupolák, csőrendszerek munkálataihoz is nélkülezhetetlenek az állványrendszerek. Munkatársaink az elmúlt 20 évben a legnagyobb magyarországi projekteken bizonyítottak, tudásuk és tapasztaltuk biztos bázist jelent a folyamatos jelenlétet igénylő projektekben is.


homlokzati állványozás építés, bérbeadás, átépítés biztonságosan

A biztonság elsődleges a számunkra

Az emberi élet és egészség a legmagasabb prioritással bír számunkra. Nincs az a határidő, nincs az az elérhető nyereség vagy fenyegető veszteség mely a biztonság terén kompromisszumra kényszeríthetne minket. Nem véletlen, hogy a magyarországi szabályozó környezet is egyre nagyobb hangsúlyt helyez a munkabiztonságra. Több százezer forintos bírságok szabhatóak ki nem megfelelő állványzatok, illetve az állványzat nem megfelelő összeszerelése esetén. A bakállványok, létrák munkavédelmi szempontból nem kielégítőek, azaz rendkívül veszélyesek. Az állványozás komoly szakértelmet kíván, mind a tervezés, mind a kivitelezés során.